Verkiezing Miss BelgiŽ live te zien op MENT TV

donderdag 20 december 2012

De tijd dat de verkiezing van Miss BelgiŽ een groot event was op de Vlaamse televisie is lang voorbij. Pas op de valreep kon de organisatie dit jaar een overeenkomst sluiten met de digitale zender MENT TV. Geen enkele andere omroep had interesse.

Vorig jaar werd de verkiezing van Miss België nog uitgezonden op de kleine digitale zender Life!tv, maar die samenwerking liep allesbehalve vlot. Ook op het scherm was de show allesbehalve om over naar huis te schrijven. Het Miss België Comité ging dus op zoek naar een nieuwe partner en vond die in de digitale Telenet-zender MENT TV. Het nieuws is bekend gemaakt in Het Nieuwsblad.

Het is de eerste keer dat muziekzender MENT TV een liveshow zal verzorgen. De gala-avond vindt plaats op 6 januari in het casino van Knokke. In Wallonië wordt de show uitgezonden op de kleine commerciële zender AB3. De presentatie wordt verzorgd door Véronique De Kock en Jean-Luc Bertrand.

Bron: nieuwsblad.be


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hŁgelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers