Vernieuwingsoperatie bij Focus en WTV

maandag 11 april 2016

De regionale televisiezenders Focus en WTV staan voor een belangrijke week. Vanaf vrijdag 15 april worden nieuws, programmatie, presentatie en jingles grondig vernieuwd. Opgefrist en aangescherpt.

 


 

Dit zijn enkele van de nieuwe geluiden:

Nieuws op zaterdag
Voortaan 7 dagen op 7 regionaal nieuws. Want ook op vrijdagavond en zaterdag valt er heel wat te beleven in West-Vlaanderen.

Drie nieuwe weekendanchors
Met Xavier Taveirne, Caroline Verstraete en Charlotte Cattebeke hebben we drie nieuwe enthousiaste nieuwslezers voor het weekendnieuws. Want naast de extra nieuwsuitzending op zaterdag zal ook het nieuws op zondag gepresenteerd worden (i.p.v. de huidige nieuwsflash).

Nieuws klokvast in het weekend
Op zaterdag- en zondagavond stappen we af van ons vrijblijvende lussysteem. Om 18.30 uur, 19.30 uur, 20.30 uur,…  kijk je naar het nieuws. Op zaterdag gevolgd door Tendens (lifestyle). Op zondag door Sport West.

Vernieuwde nieuwsstudio
Meer beelden, een frissere look en dynamische camerastandpunten.

Meer kleur, meer sound, meer kijkcomfort
Herkenbare tunes, subtiele pop-uptekstballonnen en een aftelklok gidsen de kijker doorheen de lus van uitzendingen.  Zo geven we o.a. beter aan wanneer men de start van het nieuws mag verwachten en krijg je een beter zicht op het menu van de dag.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers