Vernieuwingsoperatie moet 'Voor de Show' redden

dinsdag 3 januari 2012

Het gaat niet goed met 'Voor de Show', het showbizzmagazine van vtm. In tegenstelling tot voorganger 'De Dagshow' kan het programma niet scoren. De onderwerpen boeien niet en de kijkers haken af. Hoog tijd voor de vtm-directie om in te grijpen. Dat er achter de schermen gewerkt wordt aan een bijsturing van het programma was dinsdag te lezen in enkele kranten en op het internet.

Mediamagazine 'Voor de Show' wordt nu nog gemaakt door Studio-A, het interne productiehuis van de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). Maar binnenkort verhuist het programma naar Vilvoorde. De productie van 'Voor de Show' gaat over in handen van... de nieuwsdienst van vtm. Dat schreef dinsdag onder anderen De Showbizzsite.

Een ware omwenteling moet je volgens diverse bronnen niet verwachten. De drie presentatoren Katja, Dina en Bram blijven op post en ook het decor blijft naar verluidt ongewijzigd. Wel zullen een aantal rubrieken op de schop gaan en wordt meer dan ooit ingezet op de nieuwswaarde van de onderwerpen. Want toegegeven, soms hinkte het magazine hopeloos achter op de feiten.

Wanneer precies de kijker de resultaten zal zien, is nog niet bekend. Momenteel buigt een kleine groep mensen binnen de nieuwsdienst van vtm zich over de vernieuwing. Wordt vervolgd...


Word nu fan van TV-Visie op Facebook!


Lees ook:
Vtm bevestigt doorstart 'Voor de Show'
'Voor de Show': het nieuwe mediamagazine van vtm
Herbekijk 'Voor de Show'!
voordeshow

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers