Verras je echtgenote of vriendin in 'Zomerkriebels'

donderdag 7 juni 2007

Op 30 juni gaat Weekendkriebels op TV oost (regio Aalst, Dendermonde, Sint-Niklaas) met vakantie en maken we plaats voor Zomerkriebels, het zonnige lifestyleprogramma van TV OOST tijdens de zomerweekends!

Elke

week ontvangt Sandrine een man die zijn echtgenote of vriendin een dag in de watten wil (laten) leggen. Een ritje met een BMW of Mini naar recreatiedomein De Rietgors, een versgemaakte cocktail, een ludieke dansles, een heerlijke barbecue en een ontspannende verzorgingskuur... Het zijn maar enkele van de ingrediënten die elke week aan bod komen in Zomerkriebels.

Verras je echtgenote of vriendin en stel je kandidaat voor Zomerkriebels!

TV OOST is op zoek naar mannen die hun partner (en kinderen) de verrassing van de zomer willen bezorgen: een exclusief verwendagje op  recreatiedomein De Rietgors. Vertel ons waarom jij je partner wil verrassen (verjaardag, huwelijksaanzoek, goedmakertje,...) en wie weet zijn jullie deze zomer te gast in ons programma. Mail naar zomerkriebels@tvoost.be en vermeld je naam, contactgegevens en motivatie. Veel succes en tot Zomerkriebels!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers