Verras je echtgenote of vriendin in 'Zomerkriebels'

donderdag 7 juni 2007

Op 30 juni gaat Weekendkriebels op TV oost (regio Aalst, Dendermonde, Sint-Niklaas) met vakantie en maken we plaats voor Zomerkriebels, het zonnige lifestyleprogramma van TV OOST tijdens de zomerweekends!

Elke

week ontvangt Sandrine een man die zijn echtgenote of vriendin een dag in de watten wil (laten) leggen. Een ritje met een BMW of Mini naar recreatiedomein De Rietgors, een versgemaakte cocktail, een ludieke dansles, een heerlijke barbecue en een ontspannende verzorgingskuur... Het zijn maar enkele van de ingrediŽnten die elke week aan bod komen in Zomerkriebels.

Verras je echtgenote of vriendin en stel je kandidaat voor Zomerkriebels!

TV OOST is op zoek naar mannen die hun partner (en kinderen) de verrassing van de zomer willen bezorgen: een exclusief verwendagje op  recreatiedomein De Rietgors. Vertel ons waarom jij je partner wil verrassen (verjaardag, huwelijksaanzoek, goedmakertje,...) en wie weet zijn jullie deze zomer te gast in ons programma. Mail naar zomerkriebels@tvoost.be en vermeld je naam, contactgegevens en motivatie. Veel succes en tot Zomerkriebels!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers