Verrassende carrièrewending voor Wouter Hendrickx

donderdag 10 oktober 2019

Wouter Hendrickx, in Vlaanderen vooral bekend door zijn rollen in 'Witse', 'Amigo's' en 'Cordon', heeft een rol te pakken in de Amerikaanse film 'Bergman Island' met Mia Wasikowska, Tim Roth en John Turturro. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het nieuws komt een beetje uit de lucht gevallen, aangezien Hendrickx eerder al liet weten niet geïnteresseerd te zijn in buitenlandse rollen. De reden daarvoor was dat hij zijn gezinsleven op de eerste plaats zette. Maar nu maakt hij toch de overstap. 'Bergman Islan' gaat over een verliefd koppel dat in navolging van hun grote voorbeeld Ingmar Bergman films regisseert.


Hendrickx is overigens niet de eerste Vlaamse acteur die naar het buitenland trekt. Eerder deden onder andere Matthias Schoenaerts, Johan Heldenbergh en Koen De Bouw hem dat al voor. De release van 'Bergman Island' is voorzien in 2020.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers