Verrassingsoffensief 'X Factor' in Gent

zaterdag 22 november 2008

Week na week staan de kandidaten van 'X Factor' op een strakke bühne, maar afgelopen vrijdag lieten ze zien dat ze meer waard zijn. Coach Maurice Engelen wil tegen elke prijs 'X Factor' winnen en had een verrassingsoptreden uit de hoge hoed getoverd. Met een bestelwagen, twee kandidaten en een beetje geluid trok hij naar station Gent Sint Pieters.

H


et recept was simpel, iedere kandidaat zes liedjes live zingen vanuit het busje, en dan maar kijken hoeveel succes het heeft. Succes had het, want Karim en Tom trokken ondanks stevige regen veel mensen richting de minivan. De Politie moest eraan te pas komen om het verkeer op enig normaal niveau door te kunnen laten stromen. De finalisten van 'X Factor' toonden zich verrast, ze hadden op een dergelijk grote opkomst niet gerekend. De zes voorbereide liedjes waren volgens Karim dan ook 'duidelijk te weinig'.

Een dergelijke promotietour wordt vaak gehouden in de aanloop naar een finale van een talentenjacht, maar is meestal uitgebreid gecoördineerd. Het lijkt erop dat Maurice Engelen een verrassingsaanval wil uitvoeren op zijn directe concurrenten. Die zullen binnenkort ook wel ergens in Vlaanderen zichzelf gaan aanprijzen. 'X Factor' is wekelijks bij vtm te zien.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers