VIER bevestigt: 'Iwein Segers blijft commentaarstem 'Komen Eten''

dinsdag 16 oktober 2012

Peter Van Asbroeck keert niet terug als commentaarstem bij 'Komen Eten'. Dat werd bij VIER bevestigd en staat dinsdag in Het Nieuwsblad. De oproep die Debby en Nancy zaterdag in hun programma op VTM deden, krijgt dus geen gehoor.

In 'Debby en Nancy's Warme Wintershow' op VTM hadden Peter Van den Begin en Stany Crets hun publiek opgeroepen om hun ongenoegen te laten blijken over de afwezigheid van Peter Van Asbroeck als commentaarstem bij 'Komen Eten'. Ze hadden zelfs het e-mailadres van VIER meegegeven.

Volgens woordvoerder Kristof Demasure heeft de oproep echter weinig effect gehad. Volgens hem zijn er maar een paar mailtjes meer binnen gekomen dan op een andere dag. ''Komen Eten' heeft de voorbije weken veel wind gevangen, dit kon er nog wel bij', zo stelt hij nog in Het Nieuwsblad.

En sowieso komt Van Asbroeck niet terug. Iwein Segers verdwijnt dan wal als gastheer uit beeld, maar hij blijft het commentaar verzorgen.

Bron: nieuwsblad.be


komeneten

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers