VIER gaat waarschijnlijk door met 'Don't Worry, Be Happy'

dinsdag 4 juni 2019

Het ziet er naar uit dat VIER een tweede reeks afleveringen zal brengen van de docureeks 'Don't Worry, Be Happy'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De definitieve beslissing is echter nog niet gevallen.

Het eerste seizoen van 'Don't Worry, Be Happy' is intussen uitgezonden, maar de maker van de serie Peter Boeckx, is nog steeds opnames aan het maken. Dat betekent dat er ondertussen al voldoende materiaal is om een nieuw seizoen vol te maken. VIER heeft nog geen bestelling geplaatst, deze valt vermoedelijk pas later. De zender mag alvast tevreden terugkijken op reeks één van 'Don't Worry, Be Happy'. Gemiddeld keken er 488.809 mensen. Dat is het aantal inclusief de uitgestelde kijkers tot 7 dagen na de uitzending.


Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers