Vierde seizoen 'Liefde voor Muziek' op VTM

maandag 26 maart 2018
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2018

Na het meest succesvolle seizoen, goed voor 900.000 kijkers, maakt 'Liefde voor Muziek' zich klaar voor een nieuwe topeditie.

Daarin pakken zeven fantastische stemmen uit met unieke covers van elkaars hits. Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Cocojr., Silvy De Bie (Sylver), Sarah en Gert Bettens van K’s Choice, Niels Destadsbader en Sharon den Adel (Within Temptation) zorgen voor een onvergetelijk muzikaal avontuur van uit hun verblijfplaats in de buurt van Barcelona.


Al deze artiesten hebben stuk voor stuk hun sporen in de muziekwereld verdiend. Met een verrassende mix van pop, metal, classic, rock, slow, dance, reggae zijn de meest uiteenlopende genres dit seizoen vertegenwoordigd. De artiesten weten elk nummer naar zich toe te trekken en toveren de covers meer dan eens om tot eigen nummers.

In 'Liefde voor Muziek' worden alle muzikale grenzen doorbroken, zoals van symfonisch metal in een Lotti-jasje of K’s Choice in een Sylver mix. De kijkers ontdekken verrassende covers die voor kippenvelmomenten zorgen.

Dat 'Liefde voor Muziek' heel wat teweegbrengt op muzikaal vlak werd vorig seizoen duidelijk. De hits van alle artiesten bestormden onder meer de hitlijsten en worden tot op heden nog live gespeeld op concerten. De zeven artiesten van dit vierde seizoen staan dan ook hard te trappelen om voor muzikaal vuurwerk te zorgen.

In de eerste aflevering is nostalgie ten top, de bandana’s, zonnebrillen en extravagante outfits worden uit de kast gehaald met de songs van The Dinky Toys. Zanger Marc Diericx gaat al decennia als Coco door het leven. Maar waarom die naam eigenlijk? En wat heeft modeontwerper Dirk Bikkenbergs met zijn stoere look te maken? Cocojr. sluit zijn aflevering af met een tribute aan zijn groot idool en vriend Luc De Vos.

'Liefde voor Muziek', vanaf 16 april iedere maandag om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers