VIJF gluurt na Hazes nu ook binnen bij 'De Roelvinkjes'

maandag 29 juli 2019

VIJF gluurt vanaf dinsdag elke week binnen 'De Roelvinkjes', de extravagante en veelbesproken Amsterdamse familie van volkszanger Dries Roelvink.

Samen met zijn vrouw Honoria, ex-vrouw Luciënne en zoons Dave en Donny doorzwemt Dries heel wat watertjes.


De familie Roelvink is in Nederland erg bekend. Vader Dries Roelvink is een volkszanger en heeft een dochter en twee zonen, Dave en Donny. Samen met zijn tweede vrouw, Honoria, heeft hij zijn handen meer dan vol met de twee kerels. Ook de moeder van Dave en Donny, Luciënne, speelt een belangrijke rol in de serie en in het leven van haar extravagante zonen.

Sekstape en structuur
In het eerste seizoen van de realityshow staat de oudste zoon van het Amsterdamse gezin, Dave, vooral centraal. Hij laat zien dat hij zijn leven wil beteren, nadat de badboy in het nieuws kwam met een sekstape en beschuldigd werd van diefstal van spullen ter waarde van tienduizenden euro's. Daarnaast geeft de serie een kijkje in het dagelijks leven van de knotsgekke familie, met rare gewoontes van vader Dries en familiebezoekjes.

Feestbeest Dave doet naar eigen zeggen niet veel meer dan uitgaan en op de bank liggen. Volgens vader Dries heeft Dave een doel en wat structuur in zijn leven nodig, om uit deze spiraal van slechte gewoontes te komen. De kraaknette Honoria, Dries en Luciënne helpen Dave maar al te graag op het rechte pad.

In de eerste aflevering van de realityshow duiken vader Dries en zoonlief Dave de opnamestudio in, om de titelsong van hun show op te nemen. Iedereen houdt zijn hart vast voor het moment waarop Dave de micro pakt, weet de badboy alsnog te verrassen of wordt de track een flop?

'De Roelvinkjes', vanaf dinsdag 30 juli om 21.25 uur op VIJF.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers