VIJF heeft een 'very kissable' najaar in petto

woensdag 20 augustus 2014

Vrouwenzender VIJF wordt tien in oktober. Geen verjaardag zonder verjaardagskussen én verwennerij natuurlijk, al zijn het vooral de kijkers die in de watten gelegd worden.

Zowel naast als op het scherm mogen trouwe VIJF-kijkers enkele fijne verrassingen verwachten, dankzij gloednieuwe afleveringen, programma’s én schermgezichten. Variatie troef dit najaar bij VIJF.


De kijkers mogen maar liefst drie nieuwe VIJF’ers verwelkomen, drie nieuwe frisse schermgezichten die VIJF volledig zichzelf laat zijn.

Annelien Coorevits is even spontaan als altijd en voorziet 'Singl3s' van relatieadvies in haar gekende geen-blad-voorde- mond-stijl.

Karen Damen, razend populair als een van de K’s van K3, toont op VIJF een heel andere kant van zichzelf. Twee maanden lang laat ze onze camera’s ongegeneeerd vastleggen hoe ze volgens de ‘boekjes’ probeert te leven en alle dieet-, sport- en gezondheidstips uitprobeert die ze in de vrouwenbladen maar kan vinden.

Roel Vanderstukken ten slotte voorziet Michele Van Sebroeck van de nodige knappe mankracht in een nieuw seizoen van 'De Huisdokter'. Drie nieuwe VIJF-hosts die elk hun programma naar hun hand zullen zetten.

Net zoals sterkhouders Jani, Bieke en Michele dat al seizoenenlang met succes doen. Want ook de ster uit 'Mooi en Meedogenloos' en lievelingsstylist van Vlaanderen is terug met een gloednieuw seizoen van 'Zo Man Zo Vrouw'. Bieke zorgt dan weer voor de nodige emotie en verbazing met een nieuwe lading 'Straffe Verhalen'.

Om de serie- en filmliefhebbers gerust te stellen: VIJF blijft natuurlijk ook inzetten op de leukste reeksen en meest romantische films. Met nieuwe afleveringen van 'Grey'’s Anatomy' en 'Scandal', maar VIJF introduceert ook de gloednieuwe reeks 'Mistresses' - de sexy reeks waar het niet bij een zedig zoentje op de wang blijft.

'Singl3s' met Annelien Coorevits
Sabrina, Yentl en Sofia hebben het allemaal: ze zijn jong, zien er ontzettend goed uit, hebben een fijne job en een al plezanter leven. Alleen: een man zou hun leven nog completer kunnen maken. En daar helpt VIJF hen graag een handje bij. De drie dames trokken zich deze zomer terug in een prachtig huis om zich daar met niks anders bezig te houden dan mannen en daten. Uit de honderd mannen die langskomen voor open audities, houdt elke single uiteindelijk één ultieme man over: is hij hun ware?

En wie kan Sabrina, Yentl en Sofia beter bijstaan dan Annelien Coorevits? Annelien schreef vorig jaar nog het boek ‘Eerste hulp bij Daten’, waarin ze singles een duwtje in de rug gaf bij hun zoektocht naar de ware liefde. Met haar uitgebreide kennis over dating anno 2014 vormt Annelien de ideale coach om onze drie Vlaamse singles op VIJF te steunen, te helpen kiezen en mee te lachen, huilen of troosten.

Vanaf 3 september elke woensdag om 21.10 uur.

'Perfect' met Karen Damen
We willen het allemaal: een slank lichaam, een gezond leven, een gelukkig gezin en een perfect gestylede garderobe. De eisen zijn niet min en elke dag worden we overladen door tips van zogenaamde deskundigen. Voedingsgoeroes, gezondheidscoaches, wellness-freaks, personal trainers en psychotherapeuten slaan je om de oren met tips en advies. Kinderpsychologen weten het altijd beter en die personal coach neemt je werk/leef-balans wel onder handen.
Wat als je op een dag beslist om die zak chips ‘s avonds te laten? Om cola light te vervangen door groene thee? Om trouw twee keer per dag te smeren? Je op een dag beslist om die ontelbare tips ook effectief op te volgen?

Karen Damen gaat de uitdaging aan: ze leidt (of lijdt) twee maanden lang het perfecte leven, een gelukkig leven zoals de experts in de vele boekjes dat steeds zo mooi voorschrijven. Maar hoe haalbaar is dit? En hoe bevalt het de graafste griet van Vlaanderen? Hoe volmaakt is die perfectie voor haar? Karen start haar uitdaging nog dit najaar. Het verslag en resultaat daarvan is in het voorjaar van 2015 bij VIJF te zien.

'Zo man Zo Vrouw' met Jani
De kinderen zijn te druk, het werk is zo veeleisend, de sleur zit erin, ze moeten me maar nemen zoals ik ben…Hebben we die excuses niet allemaal al eens gebruikt om eens minder verzorgd voor de dag te komen? Heel wat koppels nestelen zich gezellig in unisekspyjama op de bank. ‘Zien we er niet uit? Dan zien we er tenminste samen niet uit’.

Vanaf nu geen smoesjes meer. Jani trekt ten strijde tegen de ergste aller hoofdzonden: luiheid! Vlaanderens favoriete stylist belt aan, bekijkt het koppel grondig en besluit dat zowel man- als vrouwlief niet zonder zonde zijn. Na een grondige inspectie van beider kleerkast, inclusief analyse van de missers, geeft hij hem én haar een schop onder hun kont en neemt hen mee uit winkelen.

Met hem zoekt hij een outfit voor haar, met haar voor hem. Na de shoppingtrip is het vervolgens tijd voor de ultieme make-over: kapsel, make-up én kledij – ze worden van kop tot teen onder handen genomen. Het koppel ontdekt zo elkaar én zichzelf weer helemaal opnieuw. En Jani, die helpt zo ingedutte liefde weer vurig op te flakkeren….

Vanaf 3 september elke woensdag om 20.35 uur.

'De Huisdokter' met Michèle en Roel    
De huizenmarkt voortdurend in beweging? Niet voor de panden uit 'De Huisdokter'! Hier lijkt de tijd stil te staan, want ze staan al jaren te koop. Makelaars bijten er hun tanden op stuk en verkopers raken ten einde raad. Enter Michèle Van Sebroeck en Roel Vanderstukken. Het nieuwe 'Huisdokterduo' heeft de komende weken maar één missie: onverkoopbare huizen verkoopbaar maken.

Interieurspecialiste Michèle Van Sebroeck slaagt er steeds weer in om in een oogopslag de pijnpunten van de onverkoopbare panden bloot te leggen en weg te werken. Dat opsmukken hoeft helemaal niet zoveel te kosten: die kleine investering kan snel dubbel en dik terugverdiend worden. Onder leiding van Michèle en Roel starten de eigenaars en een team van klussers aan een grondige opknapbeurt. Met een mininum aan moeite en enkele gerichte tips slagen ze er steeds weer in een maximum resultaat te halen. Afgeleefde interieurs komen weer tot leven, benepen ruimtes lijken plots groter en groezelige kamers worden weer licht en luchtig. Wedden dat potentiële kopers nu wel overstag gaan?

Vanaf november bij VIJF.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VIJF

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers