Vlaamse scripted reality 'Alles uit Liefde' deze herfst op VIJF

maandag 10 juni 2013

Met 'Alles uit Liefde' brengt VIJF vanaf september tien weken lang waargebeurde verhalen op het scherm. In de eigen scripted realityreeks 'Alles uit Liefde' komt elke week een verhaal aan bod waarin Vlaamse vrouwen een keuze moeten maken uit of voor de liefde.

Elk verhaal is verschillend, maar in elke aflevering zien we een vrouw een onverwachte, moeilijke of drastische beslissing nemen uit liefde voor haar man, geliefde, familie of kind.

'Alles uit Liefde' zal vanaf september elke week na het nieuwe datingprogramma te zien zijn: VIJF brengt dit najaar met deze twee lokale producties een volledig Vlaamse thema-avond in het teken van liefde.

Geert Bouckaert bewerkt de waargebeurde verhalen
'Alles uit Liefde' is een productie van TéVéCompany. Scenarist Geert Bouckaert – die eerder al zorgde voor de adaptie van de originele scenario's van 'Danni Lowinski' en scenario's schreef voor onder meer 'Flikken', 'Aspe', 'Witse' – staat in voor de bewerking van de waargebeurde verhalen.

Voor 'Alles uit Liefde' wordt een beroep gedaan op onbekende acteurs. De eerste opnames van deze nieuwe Vlaamse scripted realityreeks zijn afgelopen vrijdag van start gegaan.

'Alles uit Liefde', vanaf september elke week op VIJF.


DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers