Voetbalfans ontevreden over Belgacom TV

woensdag 28 november 2007

Een aantal gebruikers van Belgacom TV zijn niet te spreken over de manier waarop de telecomreus zijn afspraken niet nakomt. Op zijn website belooft Belgacom TV immers dat de abonnees van het pakket Classic + op vrijdag -en zondagavond gratis naar enkele voetbaltoppers kunnen kijken. Vrijdag blijven ze echter op hun honger zitten.

Belg

acom TV komt vrijdag zijn belofte niet na. De voetbaltopper Anderlecht-Standard is niet gratis te volgen, 'een gevolg van miscommunicatie', aldus Belgacom.

Alleen abonnees van het All Foot-pakket kunnen de match volgen. Volgens Belgacom moeten de matchen van Standard, Anderlecht, Genk en Club Brugge voorbehouden worden voor de betalende abonnees. In ruil krijgen de klanten van Classic + op zaterdagavond de minder belangrijke match gratis aangeboden. Dit weekend is dat Charleroi-Zulte Waregem. Belgacom wil zich hiermee verontschuldigen voor de eventuele miscommunicatie.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers