Voetbalzender 11 krijgt nieuwe naam en nieuwe look

dinsdag 12 augustus 2008

Voetballiefhebbers kunnen de komende drie jaar opnieuw alle matchen van de eerste voetbalklasse live zien via Belgacom TV. Maar er staan heel wat nieuwigheden op stapel. Want zo heet de competitie sinds dit seizoen 'Jupiler Pro League' en krijgt ook de zender 11 een nieuwe naam. Vanaf september heet de zender Belgacom 11.

B


elgacom 11, dat wil zeggen dat er een nieuw logo en een nieuwe tune zal te zien en te horen zijn op de zender. Daarenboven worden nu 3 matchen per speeldag in high definition uitgezonden, waaronder de twee zondagsmatchen om 18.00 uur en 20.30 uur.

Wie niet kan kiezen tussen de matchen, kan vanaf nu ook terecht op 'Multi Live'. Dat is een kanaal dat je kunt vergelijken met de radioverslagen van de 'Jupiler Pro League'. Telkens als er een interessante fase in deze of gene match is, schakelt de zender over naar het stadion waar de fase te zien is.

Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers