Voormalig Ketnet-wrapster An Jordens aan de slag bij De TV-Makers

zondag 8 juli 2012

Vroeg of laat doen 'ex-ketnetters' het opnieuw samen. An Jordens (36) gaat aan de slag bij De TV-Makers, het productiehuis van Henk Vermeulen. Een blij weerzien, want in een ver verleden werkten de twee al samen als 'wrapper' bij Ketnet. Ook Ludo Porrez, de productiemanager bij De TV-Makers, werkte destijds als programmamaker bij Ketnet. Voortaan bundelen de ex-Ketnetters Jordens, Porrez en Vermeulen dus opnieuw de krachten.

Jordens start bij De TV-Makers in september 2012. Haar focus zal voornamelijk liggen op de ontwikkeling van nieuwe tv-programma's. Een logisch gevolg van haar jarenlange expertise op dat vlak. Een eerste concreet project is alvast een nieuwe animatiereeks voor kinderen.


De TV-Makers is het productiehuis van onder meer 'Vlaanderen Muziekland', 'Vroeger of later?' (de nieuwe spelshow met Luc Appermont), 'Radio 2 Zomerhit', 'De Laatste Week', 'I-FAN, I-CLIPS', 'De Boer Op', 'De Generatie Show', 'Zo is er maar één' en 'De weg naar Mekka'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers