VRT past op met Michael Jackson

dinsdag 5 maart 2019

De VRT zendt vrijdag op Canvas de veelbesproken documentaire 'Leaving Neverland' uit. Hierin getuigen twee slachtoffers over het jarenlange misbruik door popicoon Michael Jackson.

De documentaire is al veel over de tongen gegaan en ze doet de overleden popzanger definitief van zijn voetstuk vallen. De VRT zal daarom in de toekomst voorzichtiger omspringen met de muziek van Jackson. In Het Nieuwsblad vertelt woordvoerder Hans Van Goethem dat presentatoren is gevraagd om bij muziek van Michael Jackson 'te verwijzen naar de huidige controverse'. En bovendien sluit Van Goethem niet uit dat de muziek van de zanger in de toekomst minder vaak zal te horen zijn op de openbare omroep.


Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers