VTM bestelt nieuwe seizoenen van 'Helden van Hier'

woensdag 6 december 2017

De Geronimo-productie 'Helden van Hier' krijgt een vervolg op VTM. Het derde seizoen van 'Door Het Vuur' loopt momenteel nog, maar er wordt nu al aan nieuwe afleveringen gewerkt.

Waar de drie reeksen van 'Helden Van Hier: Door Het Vuur' ronnd de brandweer van Gent-stad draaiden, wordt voor een nieuw seizoen gefilmd bij de spuitgasten en ambulanciers van Antwerpen.


VTM bestelde ook een nieuwe versie van 'Helden Van Hier' die draait rond de politie. De camera's zijn al druk in de weer bij politiezone Carma. Dat is de nieuwe benaming voor de politie van de zones Midden-Limburg en Noord-Oost Limburg. Onder anderen de stad Genk zit in dat gebied.

Voor de opnames van 'Helden Van Hier' werkt productiehuis Geronimo met volautomatische camera's die in de wagens worden geinstalleerd. Er moet dus geen enkele knop meer worden ingedrukt, maar de camera's filmen automatisch waar nodig.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe reeksen van 'Helden Van Hier' op VTM zullen worden uitgezonden.

Bron: Het Nieuwsblad

heldenvanhier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers