VTM én Eén-collega's zingen afscheidslied voor Jill Peeters - VIDEO

dinsdag 3 december 2019

Nog 17 dagen en Jill Peeters stopt als weervrouw. Maar liefst 19 jaar maakte ze het mooie weer bij VTM. In 'Wat een Dag praatte' ze gisteren met Davy Parmentier over haar afscheid.

'Ik ga eerst moeten afkicken. Ik heb zo lang in de drive gezeten, elke dag het weer volgen, beleven, delen. Het was een heftig ritme. Ik heb door de jaren een relatie opgebouwd met de kijkers, ik denk dat ik dat wel zal missen.'


Jill vertelt aan Davy dat het echt een kinderdroom was om weervrouw te worden: 'Als kind was Armand Pien de enige weerman. Voor mij was hij een magiër. Als hij ’s avonds zei dat het ging sneeuwen, dan hoorde ik ’s morgens nog voor ik mijn ogen open deed vanuit mijn bed dat hij gelijk had. Er is niets zo stil als een besneeuwd landschap. Ik wilde dat ook kunnen.'

Op de tonen van Crowded House brachten de VTM en Eén collega’s gisteren een afscheidslied voor het zonnetje van VTM, Jill Peeters.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers