Vtm & Studio 100 zoeken kandidaten voor 'K2 zoekt K3'

maandag 4 mei 2009

Zoals bekend gaat televisiezender vtm samen met productiepartner Studio 100 op zoek naar een nieuw lid voor de succesvolle meidengroep K3. In Nederland zal het programma worden uitgezonden door SBS6. 'K2 zoekt K3' zal dit najaar dus zowel in Vlaanderen als in Nederland te zien zijn op televisie.

K


3 is een succesverhaal: 3 langspeelfilms, 9 muziekalbums, 9 concertreeksen, 200 afleveringen van 'De Wereld van K3', 600.000 verkochte cd's, 4.000.000 verkochte cd's, ...

De televisiezoektocht naar de opvolgster voor Kathleen wordt dan ook bijzonder veelzijdig want K3 is méér dan een meidengroep. Het is een fenomeen: entertainment in de breedste zin van het woord. Door de stappen die K3 gezet heeft in de film- en musicalwereld, en door de compleet eigen lifestyle die met de groep in het leven is geroepen, overstijgt hun carrière de muziekwereld.

K2 zoekt een kandidaat van 18 jaar of ouder die kan zingen, dansen en acteren. Wil jij graag de felbegeerde plaats naast Kristel en Karen innemen? Schrijf je dan vanaf nu in via K2zoektK3.be.


Lees ook:
Ook SBS 6 zoekt mee naar nieuwe zangeres K3

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers