VTM GO in september

maandag 2 september 2019

Vanaf vandaag start het nieuwe tv-offensief, niet enkel op het VTM-scherm, maar ook op het online platform VTM GO! Los van het live kijken, zullen ook alle nieuwe titels op te vragen zijn bij VTM GO.

Onder meer het tweede seizoen van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', 'Belgium's Got Talent', de kick-off aflevering van 'Beat VTM', enz. zullen te bekijken zijn via VTM GO.


Ook zin in buitenlandse content? Nieuw in de catalogus is het eerste seizoen van 'Killer By The Lake'! Vanaf zondag 1 september meteen alle 8 afleveringen.

Korte inhoud
Drie jaar na hun eerste ontmoeting (in de Walter Presents-serie 'Vanished By The Lake') wonen Lise en Clovis aan een nieuw meer, Annecy, waar ze zich stilaan nestelen als jonge ouders met hun pasgeboren zoon Tom. Al snel dreigt een nieuw onderzoek hun vrede te verstoren.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers