VTM GO nu ook rechtstreeks beschikbaar op tv via Android en Apple TV

dinsdag 29 oktober 2019

De VTM GO-app is vanaf nu ook rechtstreeks terug te vinden op Android TV en Apple TV. Door de komst van de nieuwe televisie-app kunnen kijkers direct op hun televisie navigeren door de catalogus van VTM GO en kijken naar volledige seizoenen van Vlaamse programma's, internationale series en live kijken naar VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS en VTM KIDS JR.

Kijken via VTM GO kon al op verschillende manieren: via vtmgo.be, via de VTM GO-app voor smartphones of tablets en op groot scherm door draadloos te streamen naar de televisie via Chromecast of Airplay.


Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, streaming en radio: 'Met deze nieuwe televisie-app zetten we een volgende stap in het bereiken van zoveel mogelijk mensen met VTM GO. Wie nu VTM GO wil kijken via Android of Apple TV, hoeft zelfs zijn smartphone niet meer te gebruiken. We zijn enorm blij dat de Vlaming meer en meer zijn weg vindt naar ons gratis videoplatform en dat we sinds de start al 800.000 unieke gebruikers en 37 miljoen views noteren.'

37 miljoen views, 800.000 unieke gebruikers
Het gratis videoplatform doet het goed bij kijkend Vlaanderen: VTM GO is sinds de start goed voor 37 miljoen views en 800.000 unieke gebruikers. De absolute topper van september en oktober is 'Familie', gevolgd door 'Gina & Chantal'. Bij de internationale reeksen van Walter Presents scoort 'Locked Up' het best.

Nieuwe titels in november
In november pakt VTM GO uit met heel wat nieuwe Vlaamse en internationale titels. Zo zal 'De Code van Coppens', het nieuwe programma van Mathias en Staf Coppens te zien zijn via het platform, zowel live als uitgesteld. Ook nieuw bij VTM GO vanaf november:

'Cordon' (seizoen 1)
10 afleveringen, allemaal beschikbaar vanaf 1 november 2019

Wat als je afgesloten wordt van de buitenwereld omdat in de buurt een dodelijk virus is losgebarsten in ‘t Stad?

Coppers
13 afleveringen, allemaal beschikbaar vanaf 1 november 2019

Of Vrouwe Justitia soms heel onrechtvaardig kan zijn wanneer schuldigen vrijuit gaan door bijvoorbeeld procedurefouten terwijl kleine garnalen hard worden aangepakt? Commissaris Liese Meerhout (Hilde De Baerdemaeker) weet er alles van en opent de jacht op rechtvaardigheid.

Walter Presents-serie: 'The Business' (seizoen 1)
13 afleveringen, allemaal beschikbaar vanaf 1 november 2019

Wanneer Karin merkt dat haar carrière op een kruispunt staat, gooit ze haar oude manager buiten en bundelt ze de krachten met de jonge Luna en Magali. Samen gooien ze het oudste beroep ter wereld volledig om en gebruiken ze moderne marketing om escorts op hoog niveau te worden.

VTM GO is het gratis videoplatform van DPG Media dat al het beste wat op de tv-zenders (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS en VTM KIDS JR) te zien is bundelt, aangevuld met heel wat Vlaamse topseries, exclusieve internationale series van Walter Presents en een aparte Kidswereld.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers