VTM haalt omroepsters terug voor 30ste verjaardag

woensdag 23 januari 2019

Bij VTM wordt de komende dagen feest gevierd. De eerste commerciële zender van Vlaanderen wordt op 1 februari 30 en dat kan uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op vrijdag 1 februari wordt een grootse jubileumshow uitgezonden waarin ondermeer, jawel, nog één keer heuse Gouden Ogen worden uitgereikt. Daarnaast start op VTM op 12 februari ook de nieuwe dramareeks ‘Studio Tarara’. Die serie speelt zich af in de beginperiode van VTM. En volgende week haalt de jarige zender zowaar de omroepsters terug op het scherm.


Gedurende een week zullen verschillende schermfiguren, net zoals dat het geval was tot 2008, de VTM-programma’s aan mekaar praten. Nathalie Meskens maandag als eerste mag omroepen. De andere namen blijven voorlopig nog een goed bewaard geheim. Volgens Het Laatste Nieuws zit er ook een man bij.

Lynn Wesenbeek en Marlène de Wouters waren de eerste VTM-omroepsters. De dames kregen snel versterking van Daisy Van Cauwenbergh en Anne De Baetzelier. Later volgenden nog Francesca Vanthielen, Pascale Naessens, Ilse De Meulemeester, Els Tibau, Erika Van Tielen, Elke Vanelderen, Hanne Troonbeeckx en Tess Goossens.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers