VTM Live krijgt tweede editie mét Marco Borsato

maandag 20 augustus 2007

Zoals verwacht krijgt VTM Live volgend jaar opnieuw navolging. Marco Borsato kondigde zaterdagavond op het podium aan dat er een tweede editie komt, en dat hij daar opnieuw bij zal zijn. De eerste editie werd dan ook een onverhoopt succes.

H


et nieuwe popconcert heeft zich immers in de galerij van grote festivals kunnen plaatsen dankzij de puike organisatie, de no-nonsense popmuziek en de opeenvolging van hits, dit van aankomst tot laatste drankje.

Dit jaar stonden onder meer Clouseau, Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Reborn en Bart Peeters op het programma. Toch was het vooral Marco Borsato die het vuur aan de lont stak en de weide in vuur en vlam zette. Voor de Nederlander was het zijn enige concert dit jaar.

Wie er zaterdag niet bij was moet niet treuren, want je krijgt een herkansing. Het popconcert wordt immers op 1 september uitgezonden op VTM.

Bron: De Standaard

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers