'VTM NIEUWS Special: Corona' bij VTM

woensdag 11 maart 2020

Afgelaste evenementen, universiteiten en hogescholen die via afstandsonderwijs gaan werken, een bezoekverbod voor jongeren onder de 16 in rusthuizen... Omdat het virus nu echt impact krijgt op ons dagelijks leven in Vlaanderen, brengt 'VTM NIEUWS' woensdag om 22.20 uur een Special naar aanleiding van het Coronavirus.

Iedereen die een vraag heeft over het Coronavirus en wat de gevolgen zijn voor het dagelijks leven, kan die insturen via HLN.be.


'VTM NIEUWS'-anker Stef Wauters ontvangt vanavond in de speciale uitzending politici en experten, zoals Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke en viroloog Marc Van Ranst, om daar een antwoord op te geven.

De 'VTM NIEUWS Special' vervangt de voorziene uitzending van 'Telefacts' vanavond.


Lees ook:
'De MUG' werpt blik achter de schermen bij onderzoek naar mogelijke besmetting met coronavirus
Gezichten VRT, VTM en SBS geven samen preventietips tegen coronavirus

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers