VTM nu ook op Belgacom TV

woensdag 5 oktober 2005

De commerciële zenders VTM, KANAALTWEE en JIMtv zullen nu toch te ontvangen zijn via Belgacom TV. Belgacom laat weten dat het lange en moeilijke onderhandelingen achter de rug heeft.

Naas

t de 3 commerciële zenders uit Vilvoorde worden ook RTBF en TV5 toegevoegd aan het digitale platform. De klanten van Belgacom TV kunnen voortaan gebruik maken van 59 nationale en internationale zenders.

De woordvoerder van Belgacom maakte van de gelegenheid ook gebruik om te melden dat Belgacom TV al 10.000 kijkers in zijn klantenbestand heeft. Naar eigen zeggen is dit verwonderlijk omdat nog maar zo'n 60 procent van de Belgische bevolking het aanbod kan ontvangen. Eind augustus telde Belgacom amper 4.000 klanten, testpubliek inbegrepen.

De telecomreus brengt binnenkort de breedbandtechnologie ADSL2+ op de markt, bovenop VDSL en de combinatie van beide technologieën moet er voor zorgen dat nog meer Belgen Belgacom TV kunnen ontvangen. Met een intensieve reclamecampagne hoopt Belgacom nog meer klanten over de streep te trekken.
Bram Bartholomees - Bron : HBVL.be
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers