VTM schort opnames 'Familie' op: 'gezondheid cast en crew gaat voor'

zondag 15 maart 2020

DPG Media heeft besloten om naar aanleiding van het coronavirus de opnames van de dagelijkse reeks 'Familie' voorlopig stil te leggen uit gezondheidsoverwegingen voor de cast en crew.

Voor de komende weken zijn er nog voldoende afleveringen om 'Familie' te kunnen blijven uitzenden tot en met vrijdag 17 april. Wanneer de opnames terug opgestart worden, wordt nog bekeken.


De beslissing is gebeurd in overleg met VRT, die ook besloten heeft om de opnames van 'Thuis' even stil te leggen. DPG Media bekijkt nu wat er met andere producties die op de planning staan, gaat gebeuren.

Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio: 'We willen geen enkel risico nemen en de gezondheid van de cast en crew staat voorop. Het is nu van groot belang om er voor te zorgen dat de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk wordt ingedijkt, dus we nemen het zekere voor het onzekere. Het spreekt voor zich dat dit op termijn ook impact zal hebben op ons programmaschema. We zijn dan ook volop aan het bekijken hoe we één en ander moeten bijsturen.'

LEES OOK: Dit gebeurt er volgende week in 'Familie'


Lees ook:
Gezichten VRT, VTM en SBS geven samen preventietips tegen coronavirus

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers