Vtm start zondag het nieuw tv-seizoen met 'K2 Zoekt K3'

zaterdag 22 augustus 2009

Iemand moet de eerste zijn, en jawel zondagavond zorgt vtm al voor de kickoff van het nieuwe televisieseizoen. Een gouden zet? Of zal het mooie zomerweer de pret van de tv-bazen bederven? Aan u om zondagavond een keuze te maken. Maandag weten we of Vlaanderen zit te wachten op de zoektocht naar een nieuw K3-meisje.

H


et concept is eenvoudig en veel uitleg moet er eigenlijk niet gegeven worden. De kranten lieten de voorbije maanden immers al flink wat inkt vloeien na het vertrek van Kathleen (de blonde) uit K3.  De top van Studio 100 bleef niet bij de pakken zitten en onderhandelde al vlug met vtm en SBS 6 om de zoektocht naar een nieuwe zangeres live in de Vlaamse en Nederlandse huiskamers te brengen.

De Nederlandse fans krijgen de echte primeur. Vanavond (zaterdag) brengt SBS 6 de eerste aflevering van 'K2 Zoekt K3' op het scherm. Zondagochtend weten we of Nederland massaal voor de buis zat. De Vlaamse kijker moet telkens één dagje meer geduld hebben. Vanaf zondagavond brengt vtm wekelijks een aflevering van deze zoektocht: elke zondag, klokvast om 20.00 uur en dit zeven weken lang. 

'K2 Zoekt K3' start met een terugblik tot het afscheid van Kathleen. Deze talentenjacht is duidelijk anders dan alle andere talentenjachten. Net na de laatste aflevering verschijnt een nieuwe single en start een nieuwe concertreeks. Het nieuwe groepslid zal dus vanaf dag één op het hoogste trapje van de Vlaamse en Nederlandse showbizz staan en een idool zijn voor duizenden fans.

Na de derde aflevering, zondagavond 6 september 2009, kent Vlaanderen de 8 meisjes die kans maken op die unieke plaats naast Kristel en Karen. Zij volgen een intensieve opleiding. In de drie volgende reality-afleveringen ziet Vlaanderen hoe ze dit ervaren. De 8 finalistes worden klaargestoomd voor de live finale op zaterdag 3 oktober. Maar die wordt slechts gespeeld met 3 uitverkorenen. Die avond weet Vlaanderen wie het nieuwe K3-meisje zal worden.

'K2 Zoekt K3', zondag 23 augustus om 20.00 uur op vtm.

LEES alles over het nieuwe tv-seizoen in het speciale dossier van TV-Visie

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook 
 


Lees ook:
'K2 Zoekt K3' in 6 afleveringen naar de live finale
'K2 Zoekt K3' start al op 23 augustus bij vtm

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers