Vtm zoekt kandidaten voor 'Belgium's Got Talent'

donderdag 12 april 2012

De talentenjacht 'Britain's Got Talent' hield Groot-BrittanniŽ wekenlang in de ban en maakte wereldsterren van Susan Boyle en Paul Potts. Het programma veroverde nadien meer dan veertig landen over de hele wereld. Dit najaar worden de poorten van de 'Got Talent'-zoektocht ook voor het Vlaamse publiek geopend.

Dat ons land over heel wat zangtalent beschikt, werd de voorbije maanden duidelijk in het eerste seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Maar dat de Vlaming nog heel wat anders in zijn mars heeft, zal dit najaar op vtm blijken in het gloednieuwe 'Belgium's Got Talent'.


Een goocheltruc, operastuk, sportprestatie, buikdansperformance of ingewikkeld staaltje acrobatie, uitgevoerd door jong, oud, solo of in groep? In 'Belgium's Got Talent' kan het allemaal. Tijdens een wervelende show passeren de meest uiteenlopende acts de revue en wordt meteen het kaf van het koren gescheiden door de jury.

Volgens een recent Europees onderzoek was 'Got Talent' het afgelopen jaar het best presterende format wereldwijd. De talenten zijn dan ook uniek en slaan de kijker met verstomming.

Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen? Ben jij jongleur, illusionist of acrobaat? Kan jij buikspreken of paaldansen als de beste? Heb jij samen met je (sport)vereniging een spectaculaire act in elkaar gestoken? Deel je buitengewone gave dan met kijkend Vlaanderen en schrijf je via vtm.be in voor 'Belgium's Got Talent'.

Benieuwd naar de prestaties die de Britse en Amerikaanse juryleden van hun stoel bliezen? Bekijk dan zeker deze spectaculaire boogschietact, de man met de ‘indringende’ ogen en dit verrassend operaduet.

'Belgium 's Got Talent', vanaf het najaar op vtm.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
belgiumsgottalent

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers