VTMKZOOM maakt jaaroverzicht van K3 in 'Het Dagboek van K3 - 2016'

woensdag 14 december 2016

1 jaar Hanne, Marthe en Klaasje met ondertussen 5 keer platina voor '10.000 Luchtballonnen', verschillende awards, honderden shows en verschillende tv-programma's: K3 heeft er een straf eerste jaar opzitten.

Reden genoeg voor VTMKZOOM om dit allemaal op een rij te zetten in een uniek jaaroverzicht in 'Het Dagboek van K3 - 2016'. Op kerstdag, 25 december, zendt VTMKZOOM om 9.40 uur in primeur het jaaroverzicht uit. Bab Buelens liet de film als eerste zien aan de 3 meisjes. Hoe hebben zij het voorbije jaar ervaren? Wat waren hun mooiste momenten?


K3: 'Dit jaar is voorbij gevlogen! We hebben al ontzettend veel leuke en onvergetelijke momenten meegemaakt. We kunnen voor de volle 100% op mekaar rekenen en zijn ons publiek heel dankbaar. Het is dan ook enorm fijn dat VTMKZOOM het voorbije jaar met deze film op een rijtje zet.'

6 november 2015: toen viel in de finale van het VTM-programma 'K3 Zoekt K3' het antwoord waar iedereen op zat te wachten. Kristel, Karen en Josje gaven de fakkel door aan Marthe, Hanne en Klaasje.Naast het enorme succes van hun debuutalbum '10.000 Luchtballonnen', stelde K3 vorige maand hun nieuwe album 'Ushuaia' voor. Net zoals met '10.000 Luchtballonnen' is 'Ushuaia' nu al goed voor 5 maal platina in de Benelux. K3 won het afgelopen jaar ook heel wat awards en stond al op verschillende podia.

Hanne, Marthe en Klaasje speelden dit jaar ook de hoofdrol in verschillende VTMKZOOM-programma's. Zo hebben ze hun eigen animatiereeks 'De avonturen van K3', het dansprogramma 'K3 Dansstudio' en toveren ze iedereen om in een K3'tje in 'Iedereen K3'. Ze waren ook al te zien in 'Dit is K3!', 'Welkom bij K3!' en 'Wij Zijn K3' bij de kinderzender.

Naast de première op 25 december, zal 'Het Dagboek van K3 - 2016' ook op zaterdag 31 december te zien zijn om 9.00 uur in het VTMKZOOM-blok bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers