VtmKzoom vanaf vrijdag ook bij TV Vlaanderen

donderdag 8 oktober 2009

TV Vlaanderen voegt vtmKzoom, de nieuwe Vlaamse kinderzender van de VMMa, gratis toe aan haar zenderpakket.  VtmKzoom heeft dankzij de aanwezigheid op dit digitale televisieplatform een volledig nationaal bereik gekregen. VtmKzoom wordt daarenboven gratis toegevoegd aan het Basispakket en zal dus beschikbaar zijn voor alle TV Vlaanderen klanten.  

<


STRONG>VtmKzoom: nieuw leven op jouw tv!

Vanaf vrijdag brengt TV Vlaanderen vtmKzoom in de huiskamer van meer dan 80.000 Vlaamse gezinnen . De hele dag door. Van 6.00 uur 's ochtends tot 19.45 uur 's avonds brengt de nieuwe Vlaamse kinderzender bij TV Vlaanderen toffe programma's, met vele oude bekenden en ook heel wat nieuwe televisie- vrienden. Voor elk wat wils, maar altijd Vlaams, kwalitatief én geweldloos. VtmKzoom brengt programma's voor kinderen van 2 tot 12, maar ook ouders en grootouders zullen graag meekijken. Dus aan iedereen, jong of oud...welkom bij vtmKzoom!

Meer zenders voor dezelfde prijs!

VtmKzoom wordt zonder meerkost toegevoegd aan het Basispakket van TV Vlaanderen. Voor slechts 9,90€ per maand (incl. BTW) Dit instappakket van slechts € 9,90 per maand bestaat uit een interessant aanbod van Vlaamse, Nederlandstalige, Internationale én themazenders (incl. gratis optie erotiek).


Lees ook:
Kijkcijfers: vtm en vtmKzoom scoorden dit weekend!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers