Wanneer begint 'Temptation Island'?

donderdag 13 februari 2020

De koppels zijn al bekend, de verleiders nog niet. Het is weer aftellen naar een nieuw seizoen van 'Temptation Island'. Nog heel even geduld... Want VIJF heeft nu ook de startdatum bekend gemaakt.

Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' is vanaf vrijdag 28 februari te zien op VIJF. Dat blijkt uit de programmagegevens van de zender.


Eerder maakte RTL al bekend dat ze met de nieuwe reeks van 'Temptation Island' starten op woensdag 26 februari. De ontknoping van deze jaargang zal in Nederland dus ook twee dagen eerder te zien zijn dan bij ons.

VIJF maakte vorige week al de koppels van het nieuwe seizoen bekend. De mannelijke en vrouwelijke verleiders kennen we voorlopig nog niet.


Lees ook:
Deze vier koppels wagen zich aan de ultieme verleiding in 'Temptation Island'
temptationisland

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers