Warner Bros. Animation enCartoon Network brengen Thundercats Roar terug

zondag 3 juni 2018

Tijd om opnieuw de magie te voelen en het gebrul te horen! De productie is momenteel volop aan de gang voor 'ThunderCats Roar', een gloednieuwe geanimeerde sci-fi humoristische serie van Warner Bros. Animation.

Boordevol actie en haarfijne humor presenteert 'ThunderCats Roar' frisse en levendige personages en een dynamische verhaallijn die belooft om de gepassioneerde fanbase van deze iconische personages te doen heropleven en het nalatenschap van Thundera aan een nieuwe generatie voor te stellen! 'ThunderCats Roar' is in 2019 op Cartoon Network te zien.

Verhaal
Trouw blijvend aan het uitgangspunt van de originele serie, ontsnappen Lion-O en de ThunderCats – Tygra, Panthro, Cheetara, Wilykat en Wilykit – maar nipt aan de plotse verwoesting van hun thuisplaneet, Thundera, om daarna neer te storten op de mysterieuze en exotische planeet Third Earth. Lion-O, de nieuw aangewezen leider van de ThunderCats, tracht het groepje te sturen terwijl ze van deze planeet hun nieuwe thuis maken. Een bizarre groep schepsels en schurken kruisen hun pad waaronder Mumm-Ra, de kwaadaardige heerser van Third Earth die niemand zijn tirannieke bewind in de weg laat staan, zelfs niet de ThunderCats.

'ThunderCats Roar' heeft een groep getalenteerde stemacteurs met Max Mittelman (Justice League) als Lion-O en Wilykat, Erica Lindbeck (DC Super Hero Girls) als Cheetara en Wilykit, Patrick Seitz ( Justice League Action) als Tygra en Mumm-Ra en Chris Jai Alex (Star Wars: Battlefront II) als Panthro. Victor Courtright (Pickle and Peanut) en Marly Halpern-Graser (Right Now Kapow!) nemen de rol van producer op zich, met Sam Register (Teen Titans Go!) als executive producer.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers