'Wat een dag' vanaf 28 oktober op VTM

woensdag 16 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het ook officieel. VTM pakt vanaf maandag 28 oktober uit met een eigen laatavondshow. Die heet 'Wat een dag' en wordt gepresenteerd door huidig creatief directeur Davy Parmentier. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De show komt vier avonden per week rond 22.55 uur op televisie en brengt de tien leukste verhalen van de dag. Dat doet Davy Parmentier elke aflevering met enkele interessante gasten met wie hij een verrassende terugblik op de voorbije dag presenteert. Daarnaast maken Andy Peelman en kersvers VTM-gezicht Julie Van den Steen ook wekelijks hun opwachting in 'Wat een dag'.

'Het is altijd spannend om een nieuw programma te lanceren', zegt Parmentier, 'vooral omdat ik nu voor de eerste keer zelf presenteer. Ik zie het late uur niet echt als een nadeel want het is het ideale tijdstip om wat te experimenteren', gaat hij verder.

Davy Parmentier (36) maakte zijn debuut in de Vlaamse media als eindredacteur van 'Steracteur Sterartiest' op Eén. In 2011 stapte hij over naar VTM, waar hij als Hoofd Ontwikkeling aan de slag ging. In 2016 werd hij er creatief directeur.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers