Wat kijk jij zondagavond? Eén, VTM of VIER?

zaterdag 7 maart 2020

Zondagavond is meer dan ooit de avond waarop de strijd om de Vlaamse kijkers op het scherp van de snee uitgevochten wordt. Met de start van 'De Mol' speelt nu ook VIER het spel mee. Het verraad is terug, maar wie wint de slag om de kijker?

Eén en VTM zijn al twee weken gewaagd aan elkaar. Met de start van het nieuwe seizoen 'Twee tot de Zesde Macht', het tweede met Jeroen Meus, gooide VTM ook zijn kijkcijferkanon 'Blind Getrouwd' in de strijd. Bij het lineair kijken scoorde 'Twee tot de Zesde Macht' net iets beter, maar wanneer het uitgesteld kijken erbij komt is 'Blind Getrouwd' de grote winnaar. Zo steeg het VTM-programma van 1.154.435 kijkers tijdens de eerste week naar 1.239.604 trouwe fans vorig zondag. Ook Jeroen Meus won kijkers. Zijn zondagavondquiz ging van 1.100.820 kijkers op 16 februari naar 1.165.916 in de tweede week.

Het wordt dan ook afwachten welk deel van de koek 'De Mol' zondag zal afsnoepen. VIER plaatst het gloednieuwe sketchprogramma 'Influencers' tussen 'De Mol' en 'Café De Mol' om zo de kijkers vast te houden tijdens de hele  avond.


Het is de kijker die beslist! Wordt het Eén met 'Twee tot de Zesde Macht' en het spannende vervolg van 'Over Water'? Of kiest u voor de eerste moeilijke momenten in 'Blind Getrouwd', gevolgd door 'Safety First - the Movie' of de gloednieuwe zondag van VIER met de terugkeer van 'De Mol', het hilarische 'Influencers' en napraten in 'Café De Mol'?

Bron: Kijkcijfers © Centrum voor Informatie over de Media (CIM)


Lees ook:
Dit moet je weten over 'De Mol'-kandidaten! - VIDEO
'Influencers' vanaf zondag nieuw op VIER
Veel romantiek maar ook eerste moeilijke momenten in 'Blind Getrouwd'
Maak kennis met Debsy uit 'Influencers' - VIDEO
Kijkcijfers

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers