Wat komt er op ons af in het nieuwe seizoen van 'Familie'?

zaterdag 3 augustus 2019

Nog even wachten en dan krijgen de kijkers van 'Familie' een antwoord op al hun vragen. Hoe het met Marie is afgelopen, zagen we al in de spannende seizoensfinale, maar hoe moet het nu verder tussen Guido en Emma? En ontsnapt Stefanie aan de brand?

Er is echter ook goed nieuws. Veronique reageerde immers positief op Lars' huwelijksaanzoek. Binnenkort luiden de bruiloftsklokken dus in de VTM-soap.


TV Familie verklapt nog een aantal andere verhaallijnen. Zo maakt Amélie plannen om te verhuizen. Momenteel woont ze nog bij haar broer Lars, maar ze heeft al een aantal keer laten vallen dat ze op zoek is naar iets anders. Daarnaast verdwijnen er ook enkele personages uit de serie. We namen al afscheid van Marie en Jelle, maar ook actrice Bab Buelens, die Emma speelt, gaf aan dat ze de soap verlaat. Wellicht blijft ze samen met Lucas en de meisjes in Afrika, maar helemaal zeker is dat nog niet. Een ander personage van wie we waarschijnlijk binnenkort afscheid nemen, is Gloria. Actrice Patsy Van der Meeren liet al weten dat haar rol in de soap slechts van korte duur is. Normaal gezien verlaat ze eind november de serie. 'Maar in een soap is niets zeker', voegt ze daaraan toe.

Ook Ian Thomas, die pyromaan Elias speelt, is binnenkort niet meer te zien in 'Familie'. Op welke manier hij uit het verhaal geschreven wordt, is nog niet geweten.

De kijkers van 'Familie' mogen ook enkele bekende gezichten opnieuw verwelkomen. Zo maakt onder andere Robyns broer Jonas zijn rentree en verwelkomen we baby Kasper.

Ten slotte hopen we ook een antwoord te krijgen op enkele andere verhaallijnen. Op het einde van het vorige seizoen had Peter plannen om zijn aandelen te verkopen en een nieuw familiebedrijf op te starten, maar nu Lars en Veronique trouwplannen hebben, blijft alles misschien bij het oude. Hoe het met Mathias zal aflopen, is ook nog niet duidelijk. Moet hij naar de gevangenis omdat hij Marie van de klif duwde of laten Lars en Veronique hem vrijuit gaan?

Daarnaast vond er in de seizoensfinale ook een benefiet voor de kleine Rik plaats. Die benefiet, met optreden van Willy Sommers was een groot succes, maar misschien blijven Benny en Robyn wel achter met een financiële kater. Het antwoord op al deze vragen zien we vanaf 26 augustus op VTM.

Bron: TV Familie - hln.be

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers