We kijken met z'n allen uitgesteld naar 'De Mol'

dinsdag 17 april 2018

Goed 534.532 kijkers hebben zondag uitgesteld naar 'De Mol' op VIER gekeken. Dat cijfer publiceert Het Nieuwsblad dinsdag. Dat betekent dat zo'n twee derde van alle kijkers het programma bekeek op een ander tijdstip dan het voorziene tijdstip van 20.00 uur.

60 procent keek naar 'De Mol' en kon reclame doorspoelen. 40 procent kon dat niet. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Bij VIER geven ze toe dat 'De Mol' dit jaar meer uitgesteld wordt bekeken dan vroeger. ''De Mol' bereikt een jonger publiek dat sneller de weg vindt naar uitgesteld kijken', klinkt het.


Opvallend is dat 'De 3 Wijzen' op Eén veel minder uitgesteld is bekeken. 99.254 van de 941.203 kijkers die het programma volgden, deden dat op een uitgesteld tijdstip.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier
demol

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers