Weense Wals in 'Sterren op de Dansvloer'

woensdag 14 mei 2008

Vorige week kwam er voor Dominique Monami een einde aan 'Sterren op de Dansvloer'. Het aantal deelnemers is nu gehalveerd waardoor de spanning stijgt. Op de kleinste fout kunnen de overblijvende dansparen afgerekend worden door de jury. Vrijdag strijden weer twee koppels om een plaats in de volgende ronde tijdens de dance off.

De v

ijf overgebleven deelnemers kennen nu het klappen van de zweep. Ze weten wat er van hen verwacht wordt en wat hun zwakke punten zijn. Nu er nog maar vijf duo's overblijven wordt het er ook niet gemakkelijker op.

Deze week dansten de BV's weer een eigen dans en een groepsdans. Die groepsdans was dit keer de Weense Wals. Voor de eigen dans brachten ze een latin of ballroom dans. Zo danste Bjorn de Wilde de quickstep, Elke Vanelderen de paso doble, Martine Jonckheere de chachacha, Antony Arandia de Engelse wals en Tiany Kiriloff tot slot de American Smooth.

Antony Arandia kon weer op veel punten rekenen van de jury. Hoewel ze enkele kleine minpuntjes aanhaalden, belandde hij bovenaan het scorebord. Samen met Martine Jonckheere en Bjorn de Wilde stond hij nog nooit in de dance off.

Ondertussen weten we wel dat de kijkers nog alles kunnen veranderen en voor veel verrassingen kunnen zorgen. Niemand is zeker van een plaats in de volgende ronde tot vrijdag de uitslag bekend gemaakt wordt. De twee koppels die het minst aantal stemmen kregen van de kijkers moeten plaats nemen in de dansarena voor de dance off. De jury zal dan beslissen wie van hen de wedstrijd moet verlaten.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers