Wie heeft June vermoord? 'Familie' start feestseizoen extra lang

donderdag 11 augustus 2016

Wie heeft June vermoord? Deze vraag spookt nu al 2 maanden door de hoofden van de 'Familie'-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan.

 


 

Het begin van een nieuwe, spannende en succesvolle reeks webafleveringen. 'Niko Op De Vlucht' loopt nog tot dinsdag 16 augustus en heeft nu al 234.000 unieke gebruikers en 5.882.000 video views op de teller staan.

Maar heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand?

Het nieuwe seizoen, dat op maandag 29 augustus start met een extra lange aflevering, wordt een spannende zoektocht naar de waarheid. In de eerste week zoomt 'Familie' verder in op de gebeurtenissen na de moord, vanaf maandag 5 september wordt een sprong van 2 maanden gemaakt en gaat het verhaal verder in real time.

Feestseizoen met nieuwe gezichten!
Op 30 december 2016 blaast 'Familie' 25 kaarsjes uit. Dat de reeks helemaal klaar is voor nog eens 25 jaar blijkt uit de vele vernieuwingen die dit jaar zichtbaar zullen zijn. Niet alleen wordt Familie visueel opgesmukt, ook de komst van vele nieuwkomers zorgt voor een frisse wind. Te beginnen met Kürt Rogiers op maandag 5 september en Vincent Banic op dinsdag 6 september. Kürt maakt zijn intrede bij Fashion als womanizer Lars Dewulf, Vincent neemt de fakkel over van Jelle Florizoone en kruipt in de huid van Guido Van den Bossche. Later dit seizoen duiken ook Ini Massez, Darya Gantura en Jaak Van Assche op.

Wie heeft June vermoord? Herbekijk de seizoensfinale van 'Familie' op zondag 28 augustus om 13.45 en ontdek de waarheid vanaf maandag 29 augustus 2016 elke weekdag om 19.55 in 'Familie' op VTM.


Lees ook:
Seizoensfinale 'Familie': Heeft Niko June vermoord?
Cast van 'Familie' breidt opnieuw uit
Vincent Banić wordt Guido Van den Bossche in 'Familie'
Jaak Van Assche speelt vader van Benny in 'Familie'
Ronny Daelman nieuw in 'Familie'
Kürt Rogiers krijgt vaste rol in 'Familie'

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTMfamilie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers