Wie wint een videoworkshop van Arnout Hauben?

maandag 4 september 2017
Foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017

Kan geschiedenis tegelijk leerrijk en spannend zijn? Absoluut. In 'De Helden van Arnout' duikt Arnout Hauben elke maandag in het verleden van acht Belgische, ondertussen al lang vergeten avonturiers. Nu lanceert En een online wedstrijd die middelbare scholieren van de derde graad oproept om, net als Arnout, op zoek te gaan naar verhalen van onbekende helden.

De winnende klas gaat aan de haal met een videoworkshop van Arnout Hauben.

Wat moeten leerlingen doen om Arnout in de klas op bezoek te krijgen?

Maak samen een trailer van max. 2 minuten waarin jullie, net als Arnout Hauben, in de voetsporen treden van een Vlaamse, vergeten held.

De klassikale kunstwerken kunnen nog tot vrijdag 6 oktober opgeladen worden via een.be. Een strenge jury, met ook Arnout Hauben, beoordeelt vervolgens de ingestuurde trailers. De drie beste trailers verschijnen op maandag 9 oktober op een.be. De klas met de beste trailer wint een videoworkshop, waarin Arnout Hauben tips en tricks geeft om van het verhaal een echt juweeltje te maken. Hij deelt als reportagemaker zijn kennis over interviewtechnieken, research, montage en reportages.

Bekijk hier de trailer van 'De Helden van Arnout'. Meer informatie over deze wedstrijd en het reglement vind je op een.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers