Woensdag 19 april gaan alle kinderen naar buiten voor 10de Buitenspeeldag

woensdag 12 april 2017

Op woensdag 19 april is het alweer voor de tiende keer Buitenspeeldag! Op de Buitenspeeldag gaan zes Vlaamse kinderzenders van 13.00 tot 17.00 uur op zwart en worden kinderen aangespoord om volop buiten te gaan spelen en sporten.

De Buitenspeeldag is van oorsprong een initiatief van kinderzender Nickelodeon en de Vlaamse overheid, inmiddels hebben ook Ketnet, VTMKZOOM, Studio 100 TV en dit jaar ook voor het eerst Nick Jr. en KADET zich aangesloten en is de Buitenspeeldag dit jaar groter dan ooit. Door het hele land worden maar liefst 411 activiteiten georganiseerd in 243 gemeenten en steden, wat de 10de editie ook tot een recordeditie maakt.


Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op buitenspeeldag.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers