Woensdag start 'De Luizenmoeder' - PREVIEW

dinsdag 8 januari 2019

'De Luizenmoeder' is een comedyreeks die zich afspeelt in een even bijzondere als alledaagse en herkenbare arena: de lagere school.

Het leven om en rond de basisschool lijkt - meer dan we vermoeden - op het echte leven in de hedendaagse maatschappij, waar vaak te veel regels of (gedrags)codes gelden, waar de volwassenen zich soms als kinderen gedragen en omgekeerd. Met eigen speelplaatsafspraken, verkeers- en verjaardagsfeestjesregels, hiërarchieën, hangouders, tienminutengesprekken en natuurlijk… luizenmoeders. Een topcast, aangevoerd door Lynn Van Royen en Tom Audenaert, schittert in de gloednieuwe fictiereeks, met o.a. Els Dottermans, Katelijne Damen, Hélène Devos, David Cantens en Isabelle Van Hecke.


Op https://vtm.be/de-luizenmoeder/de-klas-van-juf-els kan de klas van juf Els (Els Dottermans) nu al betreden worden, via een 360° tool.


'De Luizenmoeder', vanaf woensdag 9 januari om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers