Wordt Kanaal 3 TV Oost?

donderdag 9 november 2006

Kanaal 3 is de regionale televisiezender voor een groot deel van de provincie Oost-Vlaanderen. Reeds jaar en dag brengt de zender het 'kleine' nieuws voor de inwoners van de streek rond Aalst, Dendermonde en Sint-Niklaas. De kans bestaat echter dat de zendernaam Kanaal 3 over enige tijd definitief verdwijnt.

D


e Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) keurde op 15 september een besluit goed dat werd ingediend door de overkoepelende organisatie van de zender, vzw ADS Kanaal Drie, tot een naamsverandering. De kans bestaat dus dat de omroepnaam Kanaal 3 binnenkort wordt vervangen door TV Oost. Die naam werd namelijk door het VRM goedgekeurd. Voorlopig lijkt het er echter op dat de naamsverandering nog niet meteen zal worden doorgevoerd, want het nieuws werd nog niet door de zender gecommuniceerd.

Bron: VRM

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via
dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers