Wouter Van Bellingen over gemeenteraad-rel: 'Niets aan de hand'

zondag 4 april 2010

Het was de verrassing van de tweede liveshow van 'Sterren op de Dansvloer'. Niet politicus Wouter Van Bellingen moest vertrekken, maar wel actrice Kadèr Gürbüz. Drama op de dansvloer, en dat volledig naar de wens televisiekijkend Vlaanderen. Onze reporter waagde zich na afloop van de show op de dansvloer en had een kort gesprekje met Wouter Van Bellingen.

Ook voor de politicus kwam het verdict als een verrassing. Iedereen had verwacht dat hij als eerste de vtm-show had moeten verlaten. De uitslag kwam dan ook hard aan in de studio.


'Ik had me al mentaal voorbereid om deze week af te vallen. Uiteindelijk ben ik wel tevreden, want ik heb mijn doel bereikt: de eerste ronde overleven', aldus Van Bellingen.

De vraag is natuurlijk of men in zijn thuishaven Sint-Niklaas even blij is. Vorige week stond de gemeenteraad in rep en roer toen bleek dat niemand wist waar hun schepen van jeugd zat. Van Bellingen was op dat moment aan te opwarmen voor de eerste liveshow in de vtm-studio . Enkele gemeenteraadsleden konden er niet mee lachen en de gemeenteraad werd zelfs even geschorst.

Van Bellingen hield de voorbije week de lippen stijf op elkaar en ook tijdens de liveshow wou hij niet reageren op het voorval. Aan onze reporter verklaart hij echter dat er niets (meer) aan de hand is: 'Het conflict met de gemeenteraad is uitgepraat, ik had wel degelijk iets laten weten. Mijn boodschap was toen niet bij iedereen aangekomen', aldus Wouter Van Bellingen.

Bekijk HIER de foto's van de tweede liveshow!

TV-Visie POLL: Wie is de beste danser van 'Sterren op de Dansvloer'?


Lees ook:
Tranen om verrassende eerste exit 'Sterren op de Dansvloer' (foto's!)
Rel na 'Sterren op de Dansvloer': gemeenteraad geschorst
Herbekijk de exit van Kadèr Gürbüz

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2010 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers