'X Factor': Exit Lady-Like

woensdag 12 november 2008

De finale van 'X Factor' komt dichterbij en het kaf werd al min of meer van het koren gescheiden. Zeven finalisten bleven over en gaven woensdagavond tijdens de liveshow het beste van zichzelf. Het is en blijft een wedstrijd, dus mochten er maar zes doorgaan naar de volgende ronde.

Zeve

n finalisten gaven het beste van zichzelf. Do had nog drie groepen onder haar hoede, Maurice nog twee 16 tot 24-jarigen en kris nog twee 24-plussers.

De jury kan het de laatste weken trouwens opvallend goed met elkaar vinden. Dat was enkele weken geleden wel anders. Vooral tussen Do en Maurice boterde het niet echt. Alle aandacht kan dus weer volledig naar de finalisten gaan.

De meisjes reageerden heel emotioneel op hun vertrek, maar hebben wel genoten van de kansen die ze bij 'X Factor' gekregen hebben.

Dit keer stroomden Mathieu & Guillaume, Lester & Abdou, Dirk, Tom en Karim vlot door naar de volgende ronde. De groep Lady-Like en Elien namen het tegen elkaar op in de herkaningsronde. De strijd leek op voorhand al een beetje verloren voor Lady-Like. Jurylid Maurice heeft hen de afgelopen zes weken maar al te graag duidelijk gemaakt dat ze niet in deze wedstrijd thuishoren en dat er andere goede kandidaten naar huis gestuurd worden doordat de kijkers hen in de wedstrijd houden. Kris koos vanzelfsprekend voor zijn pupil Elien, Do koos voor 'haar' groep. De beslissende stem van Maurice kegelde de jongedames van Lady-Like uiteindelijk uit de wedstrijd.

Volgende week strijden de zes overgebleven finalisten voor een plaats in de volgende ronde.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers