'X Factor'-finalisten griezelen in Bobbejaanland

dinsdag 21 oktober 2008

Als je op zaterdag 25 oktober 2008 naar Bobbejaanland trekt, hoef je niet verbaasd te zijn als je tussen de heksen, tovenaars en andere wonderlijke creaturen ook de finalisten van 'X Factor' ziet lopen.

Inde

rdaad, alle kandidaten die nog in de running zijn voor het platencontract zakken op zaterdag 25 oktober 2008 naar het attractiepark af om er te genieten van de Halloweensfeer én om hun fans te ontmoeten.

Van 14.30 tot 15.30 geven ze afspraak voor een meet & greet en om 18.00 wonen ze de 'Kids Top 20'-voorstelling bij. Uiteraard staan er op 25 oktober 2008 de hele dag lang Halloweenactiviteiten op het programma in Bobbejaanland. Zo lezen Rani De Coninck, Sam Gooris en Wendy Bosmans griezelverhalen voor, kan je je foto laten maken in het Booh!-decor en kunnen de kids meezingen met de Kidskaraoke.

Het volledige Halloween-programma is terug te vinden op vtm.be

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers