Yass en Sil door naar finale 'Eurosong 2014' (foto's!)

maandag 3 maart 2014

Na Udo en Eva Jacobs, veroverden zondagavond Yass en Sil een plekje in de grote finale van 'Eurosong 2014', de liveshow op 16 maart waarbij nog zes kandidaten strijden voor het ultieme ticket voor Kopenhagen.

Axeela en 2Fabiola Ft.Loredana vallen af. Na twee halve finales zijn dus al vier finalisten bekend. Daar komen nog eens twee kandidaten bij na de derde en meteen laatste halve finale op zondag 9 maart.


Volgende week is het de beurt aan volgende vier artiesten (in willekeurige volgorde) om een gooi te doen naar een finaleplaats in 'Eurosong 2014'.

Halve finale 3 - zondag 9 maart:

- Nelson: Wild Side
- Axel Hirsoux: Mother
- Tisha Cyrus - Kitty Cat
- Bandits - One

Onmiddellijk na elke halve finaleshow zijn de vier nieuwe nummers te downloaden via iTunes.

Bekijk de foto's van 'Eurosong 2014' ONLINE op onze Facebook-pagina én in de multimedia SPOTLIGHT op de homepage!

Op zondag 16 maart beslist de kijker tijdens een groots opgezette liveshow in het Sportpaleis wie voor ons land naar het Eurovisiesongfestival mag. Het wordt niet alleen een avond vol suspense, maar ook een spetterend feest, met optredens van onder andere de finalisten, Sandra Kim, Kate Ryan, Tom Dice, Ruslana en Katrina.

'Eurosong 2014: halve finale', zondag 9 maart en finale op 16 maart vanuit het Sportpaleis telkens live om 20.30 uur op Eén.

DOSSIER: Eurosong 2014

volledig dossier
eurosong2014

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers