Zeker kijken naar... 'Johnny English'

zaterdag 1 augustus 2009

Als de Britse kroonjuwelen worden ontvreemd door een Franse boosdoener, die ook nog van plan is de troon van de Koningin te stelen, wordt de wat onervaren maar dolenthousiaste Johnny English met het onderzoek belast. Sportwagens, hi-tech snufjes, geheime informatie, Johnny kan zijn ogen en oren niet geloven.

E


n al lijkt hij de kluts kwijt te zijn, zijn moed en toewijding kennen geen grenzen. Vooral nadat hij dubbelagente Lorna Campbell heeft ontmoet en tot de bevinding is gekomen dat verliefd zijn het redden van de natie nog veel opwindender maakt.

'Johnny English' is overduidelijk een parodie op 'James Bond'. Hoofdrolspeler Rowan Atkinson teert hier een beetje op zijn 'Blackadder' en 'Mr. Bean'-successen, al is het personage spraakvaardiger.

Wie de film echter kracht geeft, is John Malkovich. Hij speelt de snodaard van dienst en gebruikt hiervoor een Frans accent om jaloers op te zijn. Verstand op nul op een zondagavond.

'Johnny English', zondag 2 augustus 2009 om 21.20 uur op vtm.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers