Zitten er spoilers in de nieuwe 'Thuis'-generiek?

donderdag 22 augustus 2019

Afgelopen dinsdag stelde Eén de nieuwe intro van 'Thuis' voor. En die vertelt ons vermoedelijk al een aantal interessante dingen over het nieuwe seizoen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zo zien we Waldek en Thilly samen knuffelend in beeld. Betekent dit dat ze hun relatie voortzetten en Thilly voorgoed in België blijft? We zien het binnenkort.


Ook Stan is te zien is te zien in de nieuwe intro. Dat betekent dat hij hoogstwaarschijnlijk niet terug moet naar de psychiatrische instelling, ondanks de gebeurtenissen aan het einde van het vorige seizoen.

Verder missen we ook enkele vertrouwde gezichten in de nieuwe generiek. In de seizoensfinale zagen we dat Bill overleed aan zijn verwondingen. Hij komt dus niet voor in de nieuwe intro, maar ook zijn zus Sam en zoon Joren zijn nergens te bespeuren. Verdwijnen zij ook uit de soap, vragen veel fans zich af. 'Nee', klinkt het bij Eén. 'Het klopt dat Sam en Joren niet te zien zijn in de begingeneriek, maar zij maken nog steeds deel uit van de cast', verzekert producer Hans Roggen aan Het Laatste Nieuws. 'Actrice Ann Vanderstighelen is momenteel met bevallingsverlof en Mathieu Carpentier liep een kwetsuur op, waardoor hij niet aanwezig kon zijn bij de opnames. Wanneer ze weer op de set verschijnen, maken we ook van hen beelden voor de nieuwe intro', aldus nog Roggen.

LEES OOK: 'Ik ben Thuis': nieuwe generiek en introsong voor 25ste seizoen 'Thuis'

Naast Sam en Joren is er ook voor Christine geen plaats in de nieuwe generiek. Betekent dit het definitieve einde voor haar? Liet Bob haar in de steek voor Tamara en zijn pasgeboren zoon?

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van 'Thuis', vanaf maandag 2 september om 20.10 uur op Eén, kan beginnen!

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
'Ik ben Thuis': nieuwe generiek en introsong voor 25ste seizoen 'Thuis'

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
thuisopeen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers