Zoektocht naar nieuw K3-meisje op tv? [UPDATE]

dinsdag 24 maart 2009

Het nieuws sloeg maandagavond in als een bom. En dinsdag stonden de kranten er vol van: blonde Kathleen (Aerts) verlaat de populaire meidengroep K3. Na 10 jaar is het voor de zangeres tijd voor wat anders. Karen en Kristel gaan alleen door met de groep. Volgens Hans Bourlon, baas van productiehuis Studio 100, is dat misschien maar tijdelijk.

B


ij Studio 100 zien ze Kathleen niet graag vertrekken uit K3, maar grote baas Hans Bourlon toont begrip voor haar beslissing. 'Kathleen zal altijd een deel van K3 blijven', aldus Bourlon. Toch sluit Studio 100 niet uit dat er op termijn opnieuw een derde lid K3 vervoegt. 'Eén van de opties is dat we via een tv-programma op zoek gaan naar een geschikte opvolgster voor Kathleen', zei Hans Bourlon vanochtend op de radio. 'Maar daarover is nog niets concreet beslist. We gaan alles eerst eens goed laten bezinken.'

Ondertussen bericht de krant De Morgen al dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in de zomer zal worden uitgezonden op vtm. Meer details zijn nog niet bekend.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers