Zondag eerste startaflevering 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

zaterdag 24 maart 2018

Canada, Australië, Duitsland, Zuid-Afrika en Noorwegen: Cupido zal zijn pijlen wel heel ver moeten schieten voor de vijf Vlaamse boeren die dit najaar op zoek gaan naar een vrouw van hier in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

In de eerste startaflevering op zondag 25 maart maakt Vlaanderen éindelijk kennis met honingwijnboer Bjorn (28), cowboy Jan (29), melkveeboer Jeroen (27), olijfboer Manu (53) en zorgboer Jitse (22). Stuk voor stuk zijn het avonturiers die België achter zich lieten en leven en werken op zeer verschillende, vaak wondermooie locaties in alle uithoeken van de wereld. Maar ondanks hun passie voor de stiel in het buitenland, ontbreekt het hen allemaal aan één ding: een leuke Vlaamse vrouw om hun geluk mee te delen…


Presentatrices An Lemmens en Dina Tersago leggen maar liefst 73.000 kilometer af om zich onder te dompelen in de leefwereld van de vijf boeren. Ze polsen naar hun diepste gevoelens, grootste verlangens en welke Vlaamse vrouw ze hopen te leren kennen...

Vrouwen die gecharmeerd zijn door de mannen en hun hart misschien al iets sneller voelen slaan, kunnen meteen een brief schrijven naar 'hun' boer. Inschrijven kan via een persoonlijke brief, een videoboodschap, een berichtje via vtm.be of als je echt van grote gebaren houdt: een origineel pakket.

Afspraak voor een eerste kennismaking met de boeren op zondag 25 maart om 19.55 bij VTM. De tweede startaflevering van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' is er op zondag 1 april om 20.00 uur.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers